Vi sørger for å finne de rette løsningene for deg og din bedrift.

I 1975 startet vi med lastebiler, og utvidet i 1980 med salg og utleie av lagercontainere, gangtunneller og brakker/ kontorcontainere, som fremdeles er våre hovedprodukter. Selskapet het originalt Helge Kristoffersen AS, men skiftet navn til HK Container i september 2017.

Vi ble pr. 01.06.2021 en del av Algeco gruppen. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder ennå flere produkter. Les om Algeco på www.algeco.no

Daglig leder

Vi er et erfarent firma som ble etablert helt tilbake i 1975, noe som gir oss over 45 års erfaring med containerutleie i hele Bergen. Siden den tid har vi kontinuerlig jobbet mot å tilby våre kunder leie av containere som innehar den høyeste standarden. Det er meget viktig for oss at containerne holder kvaliteten som tilfredsstiller dagens krav. Bestemmer du deg for å leie container av oss, skal du være sikker på at disse er av ypperste kvalitet.

— Kenneth Bale Aagesen

Lang erfaring gir mange fordeler

  • Over 47 års erfaring
  • Vestlandets hovedimportør av alle typer containere siden 1992
  • 50 depo i Europa til disposisjon
  • Muligheter for rimelige tilpasninger og ombygginger

Depot og kontor

Vi har depot og hovedkontor på Lønningen næringspark, 1 min. fra Flesland flyplass i Bergen. I tillegg har vi salgskontor og depot i Stavanger/ Sandnes. Her har vi til enhver tid et stort depot med både nye og brukte lager- og kontorcontainere samt reefer, klare for omgående leveranse. Salg og service skjer også gjennom Algeco sine avdelinger i Oslo, Fredrikstad, Haugesund, Molde og Trondheim.

Se våre lokasjoner